Articol
Posted in

Lentilele de contact

Posted in


 Lentilele de contact sunt o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de corectarea vederii și nu doresc să poarte ochelari de vedere sau să se opereze.  Profesioniștii noștri în domeniul lentilelor de contact sunt disponibili în fiecare zi pentru a vă sfătui și pentru a vă asigura că cerințele dvs. privind lentilele de contact sunt îndeplinite.
 Serviciul nostru este oferit atât purtătorilor începători, cât și celor existenți. Aplicăm lentile de contact pentru cei care au nevoie de ajutor. Oferim sfaturi utile in ceea ce privește aplicarea, manevrarea și întreținerea lentilelor de contact.

Tipuri de lentile de contact

Lentile zilnice

Excelente atât pentru portul ocazional cât și pentru purtarea zilnică, aceste lentile sunt alegerea ideală pentru toți purtătorii de lentile de contact.Folosind zilnic o lentilă noua, este mai puțin probabil ca ochii tăi să dezvolte infecții microbiene ( comparativ cu lentilele de contact reutilizabile).

Lentile pentru 2 săptămâni/lunare

Ideale pentru purtarea continuă, lentilele de contact refolosibile există de mulți ani și vin într-o varietate de forme, dimensiuni și materiale.  Acestea se bazează pe o îngrijire mai mare, deoarece o singură lentilă trebuie uneori să dureze până la 3 luni, dar poate fi mai rentabil atunci când folosim lentile in mod constant.  Gama largă de lentile reutilizabile înseamnă că pot fi mai bune pentru persoanele cu dioptrii mai mari (care ar putea să nu fie disponibile într-un produs de unică folosință).  Lentilele moderne refolosibile tind să fie fabricate din materiale Silicon Hydrogel, care permit mai mult oxigen în partea din față a ochiului, permițând astfel o durată mai mare de uzură și chiar o purtare peste noapte – imaginați-vă să vă treziți cu o vedere clară! 

Lentile pentru astigmatism

Prescripțiile astigmatice necesită o corecție cu lentile de contact torice. Aceste lentile mai specializate permit o precizie mai bună la corectarea distorsiunii observate la toate distanțele cu un ochi astigmatic.  Lentilele torice sunt disponibile acum în mai multe variante, inclusiv lentila de unică folosință , reutilizabile lunar, hidrogel tradițional sau hidrogel-silicon respirabil.   

Lentile multifocale

Pe măsură ce ochii noștri îmbătrânesc, cristalinul din interiorul ochiului devine mai rigid și nu își mai poate schimba forma pentru a realiza focalizarea la aproape.  Aceasta înseamnă că, după vârsta de 45-50 de ani, toți constatăm că avem nevoie de ajutor suplimentar pentru a ne ajusta focalizarea de la distanță la aproape.  Aceste opțiuni de lentile de contact multifocale oferă o dioptrie mai puternică pentru aproape, permițându-vă să citiți mai confortabil fără ochelari, menținând în același timp o vedere clară la distanță!

Alătură-te conversației

Urmărește-ne
SUS