Politică de returnare

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract de vanzare-cumparare, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor de catre dvs sau o terta persoana desemnata de dvs. Conditiile de returnare sunt detaliate in continuare.

Informarea in caz de retur

Pentru a va exercita dreptul de retur (retragere din contract), trebuie sa ne informati in scris cu privire la hotararea dvs neechivoca, pe email la adresa office@opticaamelia.ro.

Pentru a va putea indetifica, pe dvs si comanda, in email-ul de retur trebuie sa prezizati urmatoarele:

  • Numele dvs
  • Adresa dvs
  • Numarul dvs de telefon
  • Produsul sau produsele pe care doriti sa le returnati

Datele care vor fi luate in considerare la calculul celor 14 zile in care aveti drept de retur sunt:

  • Data livrarii coletului catre dvs de catre curier, conform datelor din centralizatoarele de livrari
  • Data emailului cu cererea de retur pe care ni-l trimiteti noua pe adresa indicata ( office@opticaamelia.ro).

Imediat ce am primit cererea dvs de retur, va vom contacta pentru amanunte, inclusiv pentru a va comunica adresa la care puteti returna produsele.

 Costuri aferente returului

Costul returului va fi suportat integral de catre dumneavoastra.

Costul eventualei re-ambalari, astfel incat produsul sa nu aiba de suferit pe perioada transportului inapoi spre depozitul nostru, va fi suportat de dumneavoastra.

Personalul Opticaamelia.ro nu se va deplasa pentru a ridica produsele returnate de dvs.

Consecintele returului de produse. Diminuarea valorii rambursului

In cazul returului, ne asumam sa va rambursam suma primita de la dvs ca pret al produselor, daca produsele sunt returnate in forma si starea in care v-au fost expediate.

Vom rambursa aceasta suma in forma ceruta de dvs (ordin de plata, rambursare pe card, numerar in plic prin intermediul curierului), fara alte cheltuieli suplimentare din partea dvs.

Costul transportului produselor returnate revine cumparatorului, adica dumneavoastra.

Veti suporta eventualele diminuari ale valorii produselor, dupa cum urmeaza:

  • In cazul in care produsele a caror returnare se solicita, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, componente sau accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, sau nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre dvs, Opticaamelia.ro (OPTICA AMELIA) are dreptul de a decide refuzarea returului sau diminuarea valorii acestuia cu pana la 50%.
  • Pentru a putea fi returnata, comanda Dvs. trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul sau v-au fost trimise prin email: factura, chitanta, certificate de garantie si orice alte documente care v-au fost predate. Daca nu detineti toate aceste documente, nu puteti returna produsul!
Urmărește-ne
SUS