DESPRE NOI

Suntem opticienii voștri prietenoși, stiliști in moda de ochelari și specialiști în sănătatea ochilor. Oh, și le facem pe toate la un preț corect, la un preț mic. Când vine vorba de nevoile dvs. de ochelari, știm cum să le completăm.

Dorim să transformam modul în care privești lumea și să te ajutăm să capeți o vedere fără limite! Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, o echipă bine pregătită, aparatură de ultimă generație, o gamă variată de produse și rapiditatea și calitatea serviciilor, fac ca Optica Amelia să fie în permanență la nivelul așteptărilor dumneavoastră! Îți oferim siguranța că ochii tăi sunt perfect protejați, deoarece punem preț pe importanța sănatății clienților noștri. Ochelarii au și dau personalitate purtatorului, de aceea dorim să îți oferim o vedere clară în orice moment, îmbinând atât beneficiile de sănătate cât și aspectul impecabil, adaptat propriului tau stil. Optica Amelia te ajută să VEZI ce contează!”

Credem că, dacă nu ne costă mai mult, nu ar trebui să te coste mai mult. De aceea avem prețuri decente și modeste, astfel încât ochelarii să fie accesibili tuturor. De asemenea, credem că ochelarii ar trebui să fie simpli, ușori și practici.

Suntem dedicați și ne străduim să vă oferim cele mai bune produse și servicii optice într-un cadru distractiv și confortabil. Vă invităm să navigați pe site-ul nostru web pentru a afla mai multe despre noi sau, mai bine spus, opriți-vă pentru a ne vedea personal.

Obiectivul nostru este să îi ajutăm pe fiecare dintre clienții noștri să își creeze propria viziune.

Intră în optica noastră pentru a vedea singur. Ne place să ne facem noi prieteni și să îi facem să arate bine.
    Urmărește-ne
    SUS