Articol
Posted in

Tratamente pe lentile

Posted inLentile cu antireflex

Tratamentul antireflex minimizeaza reflexiile care vin spre ochi de la lumina artificiala.
Ele conferă o rezistență bună la zgârieturi mecanice prelungind durata de viață a lentilei.
Asigură o curățare rapidă datorită straturilor hidrofobic si oleofobic.

Lentile fotocromatice (heliomate)


Lentilele fotocromatice sunt lentilele care se închid în lumina soarelui și se deschid într-o lumină mai blândă sau în lipsa radiațiilor UV.  Aceste lentile există de foarte mult timp și oferă comoditatea ochelarilor de soare fără a fi nevoie să le purtați peste ochelarii de vedere sau să trebuiască să-i schimbați constant. 
Lentilele fotocromatice filtrează o mare parte din razele UV dăunătoare emise de soare, ducând la ochi mai sănătoși și mai fericiți. Oferă un confort sporit in lumina puternică de afară, ochii fiind relaxați și protejați.
Lentilele fotocromatice vin într-o multitudine de stiluri și nuanțe potrivite pentru gusturile oricui.

Lentile cu protecție împotriva luminii albastre

Lentile cu protecție împotriva luminii albastre reflectă și filtrează lumina albastră din zona 420-460nm, provenită de la computere, dispozitive mobile sau alte corpuri de iluminare artificială.
Ele filtrează lumina albastra nocivă emisă de dispozitivele digitale, reduce efectul de strălucire, oferă un contrast vizual îmbunătățit și previn stresul ocular și oboseala oculară, protejând astfel sănătatea ochilor.

Lentile polarizate

Lentilele polarizate elimină strălucirea orbitoare, asigură un contrast al imaginii superior lentilelor de soare tradiționale. Ele sunt recomandate in special pentru condusul autoturismului și pentru activitățile în aer liber, deoarece filtrează lumina orbitoare.

Lentile pentru condus

Lentilele pentru condus oferă claritate vizuală în condiții de vizibilitate redusă, ceață și precipitații. Ele oferă o reducere semnificativă a reflexiilor și a strălucirii inconfortabile provenite de la vehiculele din trafic, determinând o percepție îmbunătățită a contrastului și o acuitate vizuala de precizie. Folosind aceste lentile vei beneficia de o experiență de condus relaxantă și confortabilă.

Alătură-te conversației

Urmărește-ne
SUS